Fogarasi Síiskola - Óbuda

1037 Budapest, Farkastorki út 23. | +36-30-931-0615 | http://www.fogarasisiiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A síiskola tanulói számíthatnak arra, hogy a legkorszerűbb, nemzetközileg elismert módszerekkel sajátíthatják el a biztonságos, jó sítechnikát. Amellett az őszi-téli időszakban is rendszeresen sportolhatnak a természetben friss, jó levegőn, erősíthetik egészségüket, kondíciójukat. A síiskolában a tanulás és sportolás mindig jókedvű, kellemes, szórakoztató társasági program is egyben. A házi versenyek hangulatát fokozza a tábortűz, amelyen ízletes bográcsgulyás készül. Mindig emlékezetesek a sí-farsangok, és ellátogat az iskolába a sielős Mikulás is. A síiskolához tartozók közös igénye, hogy nyári programokat is szervezzünk. A nyári sporttáborokban tenisz-, úszás-, nyelvoktatás folyik. Keresettek a Fertő-tó körüli és a Bécs-Passau útvonalon szerezett biciklitúrák, valamint a Velencei-tavon rendezett vizitúrák.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Fogarasi Orsolya
Telefon:+36-30-931-0615
Email:si@fogarasisiiskola.hu
Honlap:http://www.fogarasisiiskola.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pages/Fogarasi-S%C3%ADiskola/156698261079152
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek