Pitypang Művészeti Óvoda - Czetz János utcai Telephely

1039 Budapest, Czetz János u. 25. | +36-1-388-3347 | http://www.pitypangmuveszetiovoda.hu
Desktop

Intézményünk négy épületben működő székhelyből (Hunyadi utcai óvoda) és telephelyekből áll, ahol a gyermekek nevelése a lehetőségekhez mérten azonos elvek, célok alapján történik.

A Hunyadi utcai, és a Czetz János utcai óvoda Csillaghegy Duna-part felé eső részén, főútvonalaktól távol, családi házakkal, kertekkel övezett környezetben található, mely ideális hely a gyermekek számára. Az Ürömi úti óvoda Csillaghegy hegyfelőli részén helyezkedik el, forgalmas utak mellett, de ősfás, árnyékos udvara kellemes játszóhelye a gyerekeknek. A Gyöngyforrás Óvoda a Római parton, kiemelt zöldövezetben található, forgalomtól távol eső helyen, kiemelkedő nagyságú, parkszerű kerttel körülvéve. A gyermekek nevelése homogén és vegyes csoportokban történik. A Hunyadi utcai óvodában 5, a Czetz János utcai és az Ürömi úti óvodákban 3 – 3, a Gyöngyforrás Óvodában 4 csoport működik.

III. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-388-3347
Honlap:http://www.pitypangmuveszetiovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.