Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Óvoda és Általános Iskola

1036 Budapest, Fényes Adolf u. 10. | +36-1-388-8301 | http://www.peterpaliskola.hu
Desktop

A Szalézi Rend küldetéstudatának szellemében a nevelésben a keresztény erkölcsi értékrendet kívánjuk továbbadni tanulóinknak, a szalézi atyák támogatásával. Célunk, hogy érzelmileg és értelmileg a teljes személyiséget alakítsuk: a gyerekek képességeit megismerjük, feltárjuk és kibontakoztassuk, s így gimnáziumi tanulmányokra előkészítsük. Az írás-olvasás tanításában „hagyományos”, analizáló-szintetizáló módszert alkalmazunk, szótagoló módszerrel, elnyújtott betűtanítási időszakkal. Módszerünkkel a diszlexia kialakulásának megelőzését is segítjük. Az oktatást természetrajzi, számítástechnikai, néptánc, rajz és zenei szaktantermek, interaktív táblák segítik.

A III. kerületi általános iskolák felvételi körzetei
 

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-388-8301
Email:obszpe@axelero.hu
Honlap:http://www.peterpaliskola.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek