Manhattan Nyelvstúdió - Óbuda

1032 Budapest, Kiscelli u. 7-9. | +36-1-430-2430, +36-1-431-8630, +36-20-260-6026 | http://www.manhattannyelvstudio.hu, http://celebangol.blog.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Manhattan Nyelvstúdió, hogy könnyedén szót érts a világgal!

Fő célunk, hogy kis csoportokban játékos, izgalmas, oldott légkörű órák keretében szerezzék meg hallgatóink a magabiztos nyelvtudást. Nálunk a nyelvtanulás nem unalmas magolás, hanem igazi közösségi élmény, diákjaink szeretnek nyelvórára járni és a sok órai beszélgetés hatására gyorsan szereznek sikerélményt a tanult nyelven. A hatékony nyelvtanulás érdekében iskolánkban csak diplomás, tapasztalt nyelvtanárok tanítanak, akiket a diákok minden egyes tanfolyamon értékelnek, így kivétel nélkül csak jó és lelkes tanárok alkotják tanári csapatunkat. Felsőbb szinteken anyanyelvi tanárok segítik a beszédfejlesztést.

Angol tanáraink szerkesztik blogunkat, a celebangolt, ahol sztárok, filmek, zenék segítségével fejlesztheted angol tudásod. Itt igyekszünk minden olyan témáról írni, ami a diákjainkat érdekli és az órákba nem fér bele. Blogunkat olvasva láthatod, hogy a Manhattan nyelvórái nem az iskolában megszokott unalmas órák, hanem valóban hatékony, érdekes nyelvórák, ahol sok élményt szerezhetsz.

Mivel mi is csak a szemünknek hiszünk, ingyenes próbaóra lehetőség, a nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamoknál pedig ingyenes próba-nyelvvizsga és nyelvvizsga-garancia segítik a nyelvtanulás sikerét.

Nyelviskolánk 2011-ben megkapta a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének Európai Nyelvi Díjas minősítési rendszerén a „Minősített és ajánlott nyelviskola” címet, amely garantálja a nyelvórák magas színvonalát, hiszen a nyelvtanáraink által tartott órákat a gyakorlatban is rendszeresen ellenőrzik.

A nyelviskola két központi helyszíne Pesten az Árkádban, Budán pedig a Flórián térnél ügyfélszolgálattal várja a beiratkozókat.

Oktatott nyelvek: angol, francia, magyar, német, olasz, spanyol

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.