Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kelta Szakgimnázium és Szakközépiskola

1039 Budapest, Zipernovszky Károly u. 4. | +36-1-243-1333 | http://www.maltai.keltavendeglato.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Vendéglátóipari szakgimnázium és szakközépiskola.

Nevelési filozófiánk alapja a humánum, az együttműködés. A gyakorlatban ez úgy nyilvánul meg, hogy minden fiatalnak joga van a tanuláshoz, egzisztenciája kiépítéséhez, a pedagógus dolga és feladata őt segíteni, utat mutatni.

Ebben a munkában figyelembe kell venni a különbözőségeket. Képzési célunk, hogy a tőlünk kikerülő fiatalok keresett, piacképes munkaerőként tudjanak bekapcsolódni a társadalmi munkamegosztásba. Ennek megfelelően fogalmaztuk meg fejlesztési feladatainkat is. Fontos a nyelvi-kommunikációs képesség, a tanítás-tanulás hatékonysága, az esélyegyenlőség lehetőségeinek biztosítása, a fizikai és lelki állóképesség erősítése, az alkotó újat létrehozó személyiség kialakítása.

Az önismeret, az önmegvalósításra való törekvés elősegítése, a munka, mint emberi érték megbecsülése. Szakképzésünk legfontosabb törekvése, olyan képesítések biztosítása, mely az eltervezett jövő felé mutat, legyen az a munkában való elhelyezkedés, vagy a további tanulmányokra való felkészítés. Tesszük ezt olyan környezetben és légkörben, hogy a fiatalokban kialakított és megerősített készségeket és képességeket társadalmilag produktív módon használhassák fel egyéni boldogulásuk során.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.