LCF Kids Club Nyelviskola - Óbuda

1033 Budapest, Fő tér 2. | +36-70-628-5850 | http://www.bp3.kidsclub.hu, http://vidamangol.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nyelvtanulás gyerekeknek?

Élményszerűen és kommunikatív módon?

Igen, a Kids Clubban már 6 hónapostól 14 éves korig!

Mi, az LCF Clubban valamennyien azon dolgozunk, hogy minél több kisgyermek megkedvelje az idegen nyelvet.

Egyik fő célunk, hogy a gyerekek biztonságot és önbizalmat szerezzenek a nyelv használatában, hogy az idegen nyelv ne csak egy iskolai tantárgy, hanem annál sokkal, de sokkal több legyen számukra!

Nálunk a gyerekek megtapasztalhatják, milyen érzés egy klubhoz tartozni. Itt pillanatok alatt válnak az addig ismeretlen kisgyerekekből barátok. És mi teszi őket azzá? A közös feladatok, a közös sikerélmény, az önfeledt, barátságos és bátorító légkör, ahol nem kell attól félni, szorongani, hogy megfeleljünk a tanári elvárásoknak.

A fő célunk az, hogy a gyerekek jó hangulatban, játékos módon, természetesen ismerkedjenek a nyelvvel, széleskörű szókincsre tegyenek szert és bátran, magabiztosan beszéljenek az adott idegen nyelven.

Nyelvtanfolyamaink célja, hogy nemzetközi hátterünk, több mint 20 éves hazai szakmai tapasztalatunk, professzionális oktatási anyagaink, valamint lelkes és képzett tanáraink segítségével a Kids Clubos gyerekek az anyanyelvük elsajátításához hasonló, természetes módon találkozzanak az angol nyelvvel

Foglalkozásainkat olyan egyedi, klubrendszerű oktatási formában tartjuk, ahol még a tanulás is öröm és játék a gyermekek számára!

Klubfoglalkozásainkon kívül is maximálisan támogatjuk klubtagjainkat az angol nyelv elsajátításában, ezért minden korosztály klubcsomagjához tartozik egy CD, amely eredeti angol gyermekdalokat, mondókákat, párbeszédeket tartalmaz. Hallgatásával a gyerekek az otthonukban is minden nap találkozhatnak az élő nyelvvel!

Angol nyelvi napközis táboraink

Továbbá kiváló lehetőséget kínál a szórakozás közbeni tanulásra interaktív EnglishZone online játéktárunk, ahol dalos animációkkal, történetekkel, vidám nyelvi feladatokkal valamint játékokkal bővíthetik és mélyíthetik el tudásukat a gyerekek!

Intézményvezetők és pedagógusok jelentkezését is várjuk!

Vidám nyelvtanulás - gyermeke sikeres jövőjéért

Régi és új csoportjaink idén egyaránt ingyenes próbaórával kezdődnek 2015 szeptember második felétől folyamatosan, ahol lehetőség nyílik megismerni tanárainkat és módszerünket.

Próbálja ki gyermekével a Kids Club foglalkozásait díjmentesen és szerezzen sikeres, játékos módszerünkről saját maga tapasztalatot!

Jelentkezzen itt díjmentes próbaórára!

Helyszíneink:

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Barta Zoltán nyelviskola-vezető - Long Walk Nyelvoktató Kft.
Telefon:+36-70-628-5850
Email:kidsclub3kerulet@gmail.com
Honlap:http://www.bp3.kidsclub.hu, http://vidamangol.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pages/LCF-Kids-Club-Nyelviskola-Budapest-III/4145404120...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.