Csillag Pagony Óvoda - Csillaghegy

1038 Budapest, Rókavár u. 25. fszt. | +36-1-631-6480, +36-20-573-9300 | http://www.csillagpagonyovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Magánóvodánkat Budapest III. kerületében Csillaghegy legszebb részén, a madárdalos Rókahegyen, egy villaépületben működtetjük. A csoportszobáink tágasak, világosak, a bútorok színe harmonizál a csoportszoba színéve. Az óvoda bútorai, egyéb berendezési tárgyai a gyermekek kényelmét esztétikai nevelését szolgálják. Nagy hangsúlyt fektettünk az igényes, harmonikus, kulturált környezet kialakítására. Parkosított, a gyermekek számára biztonságosan kialakított, jól felszerelt udvar biztosítja az örömteli szabad játék, és a mozgásfejlesztés lehetőségét.

Az óvodai nevelésünk gyermekközpontú, befogadó. Ennek megfelelően a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatására törekszik, biztosítva minden gyermek számára az egyenlő hozzáférést. A gyermek fejlődését meghatározzák genetikai adottságai, sajátos érési folyamatok és spontán, tervezett, szervezett helyzetek, környezeti hatások. Ezekből kiindulva a gyermek egyéni adottságait szem előtt tartva neveljük őt, hogy a társadalomba beilleszkedni tudó, a környezetét szerető és annak érdekében cselekvő emberré váljon. Mindezt igyekszünk a gyermekek zeneszeretetére építve véghezvinni.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.30
Kedd07.30 – 17.30
Szerda07.30 – 17.30
Csütörtök07.30 – 17.30
Péntek07.30 – 17.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek