Ágoston Művészeti Óvoda - Váradi utcai Telephely

1035 Budapest, Váradi u. 15/A. | +36-1-242-7664 | http://www.agostonovi.hu
Desktop

A gyermekek életeleme a játék, ennek megfelelve programunk alapelve a belülről indított és vezérelt játék legnagyobb mértékű biztosítása. A gyermekek nyugodt, szabad játékához a teret úgy alakítottuk ki, hogy a játékban kezdeményezett mesefeldolgozáshoz, a vizuális és ének-zenei tevékenységekhez, építőjátékhoz, szerepjátékhoz, a mozgáshoz elkülönülő, vagy jelzett terek, kuckók állnak rendelkezésre, ahol egymás zavarása nélkül egyedül, vagy együttműködve mikro csoportban tevékenykedhetnek.

Folyamatosan megújuló „OVI –galériánk” és állandó néprajzi kiállításunk van, mely erősíti szándékunkat, hogy gyermekeink az esztétikus élmények, a művészetek befogadására fogékonnyá váljanak.

Az összetartozás érzését erősítik a közösen szervezett és hagyományossá vált programjaink: Szüretelés, Játszóházak, Állatkerti látogatások, Kirándulások, Nagyok búcsúztatója, Gyermekhét rendezvények és az óvodai ünnepek: Mikulás, Advent, Karácsony, Farsang, Majális, Családi nap.

III. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-242-7664
Honlap:http://www.agostonovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.