Óbudai Kul­tu­rá­lis Köz­pont Békás­me­gyeri Közös­ségi Háza

1038 Budapest, Csobánka tér 5. | +36-1-243-2432, +36-1-243-2433 | http://kulturkozpont.hu/bk

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Háza a hét minden napján érdekes programokkal várja a látogatókat.

A legkisebbek gyakorta báb- és gyermekszínházi előadásokon ismerkedhetnek a kultúra alapjaival, az Aprók táncán pedig a Kolompos együttes húzza nekik a talpalávalót. Természetesen Békásmegyerről sem hiányozhat a Bérletes meseszínház sem. A kisiskolásokat havonta külön táncház várja.

A Nosztalgia bérlet kínál újabb lehetőséget az idősebbeknek, hogy társaságra leljenek a házban. Délutánonként tanfolyamok sora nyújt lehetőséget a tanulásra, szórakozásra, sportra – korosztálytól függetlenül. A klubok, fórumok kedvelőire is számítunk, akárcsak az egészségükért tenni vágyókra. Folytatva az ÖKO-7-hez kapcsolódó hagyományokat, programjainkban ezután is nagy hangsúlyt kap a környezet-, és természetvédelem.

A közösségi ház változatlanul teret ad a kerületben élő nemzetiségek bemutatkozásának, az évszakokhoz, ünnepekhez kötődő rendezvényeknek, báloknak

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek