Óbudai Kul­tu­rá­lis Köz­pont Békás­me­gyeri Közös­ségi Háza

1038 Budapest, Csobánka tér 5. | +36-1-243-2432, +36-1-243-2433 | http://kulturkozpont.hu/bk

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Háza a hét minden napján érdekes programokkal várja a látogatókat.

A legkisebbek gyakorta báb- és gyermekszínházi előadásokon ismerkedhetnek a kultúra alapjaival, az Aprók táncán pedig a Kolompos együttes húzza nekik a talpalávalót. Természetesen Békásmegyerről sem hiányozhat a Bérletes meseszínház sem. A kisiskolásokat havonta külön táncház várja.

A Nosztalgia bérlet kínál újabb lehetőséget az idősebbeknek, hogy társaságra leljenek a házban. Délutánonként tanfolyamok sora nyújt lehetőséget a tanulásra, szórakozásra, sportra – korosztálytól függetlenül. A klubok, fórumok kedvelőire is számítunk, akárcsak az egészségükért tenni vágyókra. Folytatva az ÖKO-7-hez kapcsolódó hagyományokat, programjainkban ezután is nagy hangsúlyt kap a környezet-, és természetvédelem.

A közösségi ház változatlanul teret ad a kerületben élő nemzetiségek bemutatkozásának, az évszakokhoz, ünnepekhez kötődő rendezvényeknek, báloknak

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek