Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Csillaghegyi Könyvtár (zárva)

1039 Budapest, Bajáki u. 5-7. | +36-1-388-2804 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/bajaki_e__u__5-7_, http://www.fszek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. március 6-tól műszaki okok miatt határozatlan ideig zárva tart.

A Csillaghegyi Könyvtárban váltott tagságok 2017. március 6-tól - az érvényesség idejéig az alábbi könyvtárakban érvényesíthetők:

2017. április 18-tól a még kint lévő dokumentumokat a kerületi Békásmegyeri Könyvtárba és a Krúdy Gyula Könyvtárba lehet visszavinni.

Csillaghegy Budapest III. kerületének északkeleti részén terül el. A kertvárosi településen régmúltra nyúló hagyománya van az itt lakók könyvtári ellátásának. Az első „könyvtárat” a Polgári Kör hozta létre az 1920-as évek elején. Felnőtt- és gyermekkönyvtári szolgáltatás 1965-től van ezen a helyen. A gyermek, ifjúsági és felnőtt szépirodalmi és ismeretterjesztő műveken kívül kölcsönözhetők hetilapok, folyóiratok, hangoskönyvek, videokazetták,DVD-k, CD-k és hangkazetták.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

2017. március 6-tól műszaki okok miatt határozatlan ideig zárva tart.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.