Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Békásmegyeri Könyvtár

1039 Budapest, Füst Milan u. 26. | +36-1-245-3409 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/fust_milan_u__26_

Oszd meg másokkal!

Könyvtárunk két külön tagkönyvtárként indult 1983-ban és 1984-ben, egyenként 170 négyzetméteren. A 450 négyzetméteres felújított helyiségbe 1997 októberében költözhettünk 30 ezer kötetes állománnyal. A felnőttek két, nagy – átjárható – helyiségben találják az érdeklődésüknek megfelelő szolgáltatásokat.

A belső „csendes” övezetben helyeztük el a kézikönyvtárat, a klasszikus szépirodalmat és az ismeretközlő könyveket. A bejárathoz közelebb a „hangos” övezet kapott helyet kiemelt gyűjteményekkel, folyóiratolvasóval, itt lehet a CD, CD-ROM, video- és hangkazetta állományból válogatni. A két övezet határán van a számítógépes sziget, hat internetes hozzáféréssel és egy katalógusgéppel. „Kiállítások a könyvtárban” címmel rendszeres képző- és fotóművészeti kiállításokat szervezünk, a fővárosi könyvtári napokhoz kapcsolódóan pedig színes programokkal, kulturális rendezvényekkel várjuk érdeklődő olvasóinkat. A gyerekkönyvtárban a kicsik szinte minden újonnan megjelenő könyvet megtalálnak. Óvodás- és iskoláskorú gyermekeknek rendszeresen tartunk könyvtárbemutatókat, foglalkozásokat.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 16.00
Péntek13.00 – 19.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek