Csodák Palotája Playbar - Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44. 2. em. | +36-1-814-8060 | http://www.csopa.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. október 1-jén megnyílt a megújult Csodák Palotája.

2017. augusztus 31-én bezárt a Camponában a Csodák Palotája, szeptemberben Óbudára költözött a Csopa Playbar alatti területre.

Az 1996-ban, Közép-Európában elsőként létrejött Csodák Palotája ötlete Öveges professzoré volt. A Váci úti szülőházból 2005-ben a Millenárisra, majd 2012-ben a Camponába költöztünk. 2016-ban a testvére, a Csopa Playbar létrehozásával megteremtettünk egy más profilú intézményt. Egy tudományos tematikájú szórakozóhelyet, ami összehoz, ahol a kamaszok, fiatal felnőttek korosztálya értelmesen töltheti el a szabadidejét.

2017 szeptemberében a jelenlegi Csopa Campona kiállítást teljesen felújítva átköltöztettük a Csopa Playbar alatti területre a Buda Entertainment & Gastro néven üzemelő Bécsi úti üzletközpontba.

Így a két helyszín összeköltözésével testet öltött egy világszínvonalú, többféle tudományágat felölelő, minden korosztálynak jó programot nyújtó 5000 m2-es tudományos szórakoztatóközpont Óbudán.

A két szintes science centerben több mint 250 játékkal, tematikus kiállításokkal, előadó teremmel és laborral, 3 élményvetítővel, 4 szabadulószobával és rendezvénytermekkel, lombikból iható koktélokkal, biliárdfoci pályákkal, különleges csocsókkal és 27 interaktív asztallal várjuk kedves látogatóinkat.

Nézd meg, mit tud a tudomány!

Ha kell egy hely, ami...

  • kíváncsivá tesz és kielégíti a kíváncsiságodat
  • segít megérteni a természet jelenségeit
  • segít élővé tenni azt, ami az iskolában csak elmélet volt
  • minden nap látogatható

Ha kell egy hely, ahol...

  • a család minden tagja játszhat
  • olyan szórakozásban van részed, ami tudásként beépíthető az életedbe
  • elmagyarázzák azt, amit nem értesz
  • minden látogatáskor új kísérletbemutatót láthatsz

Ha kell egy hely, amiről…

  • eszedbe jut a helyes válasz, ha egy természeti jelenségről kérdeznek,
  • később is sokat beszélgethetsz azokkal, akikkel közös élményben volt részetek

…akkor ajánljuk a Csopát.

Az óbudai Csopa Playbarban a megszokott színvonalon, ám vadonatúj attrakciókkal, három önálló kiállítással (Newton Kiállítás, Illúzió Kiállítás, Születés Kiállítás) jól felszerelt Richter Gedeon Laborral, Szabaduló Szobákkal, Előadó- és Rendezvényteremmel valamint Magyarországon egyedülálló 9D Mozival és Körmozival várjuk a tanulni és szórakozni vágyókat! A Csopa Playbar olyan fiatalos és trendi élményközpont, ahol az igényes szórakozásra és időtöltésre nyitott fiatalok, játékos felnőttek változatos programokat találnak maguknak.

Játssz, szórakozz, randizz, tölts el néhány felhőtlen órát a CSOPÁBAN: …ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00
Szombat10.00 – 20.00
Vasárnap10.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A Buda Entertainment & Gastro közel 300 férőhelyes saját mélygarázzsal rendelkezik. Behajtás a Bécsi útról, mindkét irányból. Parkolni a Buda EG mélygarázsában lehetséges az ott érvényes díjak megfizetésével.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Csodák Palotája Nonprofit Kft.
Telefon:+36-1-814-8060
Email:csopaplaybar@csopa.hu, info@csopa.hu
Honlap:http://www.csopa.hu
Facebook:http://www.facebook.com/csodakpalotaja
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.