Csillaghegyi Könyvtár - Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (Zárva!)

1039 Budapest, Bajáki u. 5-7. | +36-1-388-2804 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/bajaki_e__u__5-7_, http://www.fszek.hu
Desktop

2017. március 6-tól műszaki okok miatt határozatlan ideig zárva tart.

Csillaghegy Budapest III. kerületének északkeleti részén terül el. A kertvárosi településen régmúltra nyúló hagyománya van az itt lakók könyvtári ellátásának. Az első „könyvtárat” a Polgári Kör hozta létre az 1920-as évek elején. Felnőtt- és gyermekkönyvtári szolgáltatás 1965-től van ezen a helyen. A gyermek, ifjúsági és felnőtt szépirodalmi és ismeretterjesztő műveken kívül kölcsönözhetők hetilapok, folyóiratok, hangoskönyvek, videokazetták,DVD-k, CD-k és hangkazetták.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek