Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Óbudai Promenád program keretében kialakított modellértékű, új közösségi terünk a Civil Ház, mely a Kolosy téri piac galériáján egy kb. 80 fő befogadására alkalmas, bútorozott terem, iroda és raktárhelyiséggel.

Az új létesítményünk a civil szervezetek aktivitására alapozva szervezi a programokat, amelyek a helyi lakosságnak, leginkább a kisgyermekes családoknak vagy a nyugdíjas korosztálynak szólnak és alkalmazkodnak a piac nyitva tartásához.

Az Óbudai Kulturális Központ biztosítja az ingyenes helyiséghasználatot és a szükséges minimális feltételeket (bútorok, projektor, vetítővászon, hangosítás, műszaki és szervezői segítségnyújtás).

Az állandó vagy időszaki programok, műsorok, kiállítások, előadások, foglalkozások a civil szervezetek pályázata illetve megkeresés útján alakul ki. Figyelembe véve a Civil Ház modellértékét és újszerűségét, ezek rugalmasan változhatnak a lakosság felől érkező igények szerint.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 13.00

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-240-0262
Honlap:http://kulturkozpont.hu/ch
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek