Vörösvári úti Szakrendelő - Nőgyógyászat

1032 Budapest, Vörösvári út 88-96. | +36-1-388-7760/Előjegyzés, +36-1-388-8384/Előjegyzés | http://www.szentmargitrendelo.hu, http://www.obudairendelok.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nőgyógyászati megbetegedések diagnosztizálása és kezelése. Méhnyakrákszűrés. Terhesség megállapítása. Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat végzése.

Beutaló nem, előjegyzés szükséges. A rendelés előjegyzés alapján történik. Javasolt a gyógyszer felírásához is időpontot kérni, a hosszú várakozás elkerülése érdekében. Sürgős esetben, nőgyógyászati vérző vagy alhasi görcsökkel jelentkező betegeket előjegyzés nélkül fogadunk.

További részletek, friss hírek a Szent Margit Rendelőintézet honlapján

Személyes, telefonos vagy online előjegyzés

  További információk:

  Parkolás:utcán fizetős

  Kapcsolat:

  Telefon:+36-1-388-7760/Előjegyzés, +36-1-388-8384/Előjegyzés
  Email:elojegyzes@obudairendelok.hu
  Honlap:http://www.szentmargitrendelo.hu, http://www.obudairendelok.hu
  Facebook:https://www.facebook.com/SzentMargitRendelo
  A tartalom a hirdetés után folytatódik
  Desktop, Mobil
  Mobil

  Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

  Hirdess nálunk!

  Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

  Legyél a szerzőnk!

  Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

  Partnerek