Orthodoncia Fogorvosi Rendelő

1039 Budapest, Boglár u. 12. II. em. 8. | +36-1-245-3980/rendelés, +36-30-250-3582/bejelentkezés | http://www.orthodoncia.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Orthodoncia Fogászat magas színvonalon, elfogadható árakkal dolgozik. Orvosi rendelőnkben teljes körű fogászati ellátást biztosítunk, a konzerváló fogászat, esztétikai fogpótlások és fogszabályozás területén.

A III. kerületi fogászati rendelőnkben dolgozó magasan képzett fogorvosaink, dental-higiénikusunk kitűzött célja, hogy pácienseink bizalmát viszonozza.

Foglalkozunk korszerű fogászati prevencióval, egészségneveléssel életmód életvitel tanácsadással (táplálkozás, mozgás). A megelőzés szellemében végzünk professzionális fogtisztítást, fogkő-eltávolítást (depurálás).

Nyitvatartás:

Bejelentkezés szerint: kedd, csütörtök délután.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Orthodoncia Kft.
Telefon:+36-1-245-3980/rendelés, +36-30-250-3582/bejelentkezés
Email:iroda@orthodoncia.hu, orthodoncia@orthodoncia.hu
Honlap:http://www.orthodoncia.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Orthodoncia-kft-Fogszab%C3%A1lyoz%C3%B3-%C3%A9s-Tov%C3%...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek