Óbudai Egészségügyi Centrum

1036 Budapest, Lajos u. 74-76. | +36-1-436-7344 | http://www.oec.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Rendelőintézetünk 1998 óta áll  a hozzánk forduló páciensek szolgálatában. Szakorvosaink tapasztalt, magasan képzett szakemberek, így a szakellátás igen széles skálájával tudjuk fogadni Önöket. Munkatársaink mindent elkövetnek azért, hogy Önök az ellátás során megtapasztalhassák felkészültségüket és segítőkészségüket. Célunk az, hogy a hozzánk bizalommal fordulók, barátságos, elegáns környezetben, jól képzett szakorvosok és nővérek közreműködésével szakmailag és emberileg is magas szintű járóbeteg-ellátásban részesüljenek. Az általunk kínált magánrendelések nagyon sok szakterületen biztosítják a járóbeteg-ellátást.

A rendelő bejárata az árkádok alatti portán keresztül érhető el.

Nyitvatartás:

Az egyes szakrendelések időpontja a honlapon található. Bejelentkezés telefonon.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-436-7344
Email:info@oec.hu
Honlap:http://www.oec.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek