Masszázs, thai masszázs, svédmasszázs, lágy népi csontkovácsolás, kinesio-tape ragasztás

1033 Budapest, Kaszásdűlő u. 3. | +36-70-319-4758 | http://www.dettymasszazs.hu
Desktop

Üdvözlöm!

Otthonomban, nyugodt környezetben, lágy zenével, meleg olajjal lazízom át az izmokat.
A masszázsok személyre szabottak, ha szeretné, ötvözve nyújtó gyakorlatokkal. 

  •  Tradícionális thai masszázs
  •  Svéd masszázs
  •  Lágy népi csontkovácsolás
  •  Kinesio tape ragasztás

   
Bejelentkezését, hogy biztosan az Önnek megfelelő időpontot kapja, néhány nappal előbb érdemes telefonon egyeztetni.
Természetesen előfordul megüresedés, ezért ha esetleg hirtelen adódik az ötlet hivjon nyugodtan, ha nem érne el, amint módomban áll vissza hívom, és megbeszéljük.

Telefon: 0670/319-47-58

Ajándékozz élményt! 

Masszázs Ajándékkártya a tökéletes ajándék minden alkalomra.
Ki ne örülne kikapcsolódásnak és szuper élménynek ebben a rohanó világban? Olyan relaxáló és regeneráló meglepetést adhatunk, amiből sohasem elég és az egészségét is szolgálja szerettünknek. 

Néhány szóban a masszázsokról

Svédmasszázs : 

A svédmasszázsal befolyásolhatjuk az izmok állapotát, csökkenthetjük a fájdalmat. Javul testünk rugalmassága és ellenálló képessége. Jótékony hatása segíti a rehabilitáció folyamatát, sérülések utáni lábadozást, a nem használt izmok funkciójának megörzését. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. A masszázs testünkre, lelkünkre egyaránt hatással van: segítségével a panaszok csökkennek, a masszázs ellazít, megnyugtat, segíti a relaxációt, és elősegíti a test egészséges működését , segítségével csökken a stressz okozta feszültség.

Thai masszázs:

A thai masszázs 2500 éves múltra visszatekintő, az egész világon ismert, leghatékonyabb keleti gyógymód. Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja.A thai masszázs komplex kezelést biztosít. Oldja az energiablokkokat, ellazítja a testet és a lelket, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait, így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázst a leggyakrabban és a legeredményesebben a testi ellazításra alkalmazzák. Keringési betegségeket, szívbetegségeket, magas vérnyomást, fejfájást, hiperaktivitást, álmatlanságot és melléküreg-gyulladást is kezelnek vele. A gyógymód további célja a keringési rendszer, az izmok és az idegrendszer működésének serkentése.

Várom szeretettel!

Detti

 

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Bejelentkezéssel.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-319-4758
Email:info@dettymasszazs.hu
Honlap:http://www.dettymasszazs.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.