Masszázs testnek és léleknek

1033 Budapest, Laktanya u. 4. | +36-30-470-1811
Desktop

Üdvözlöm, okleveles svéd masszőrként, többéves tapasztalattal, nagyon jó masszázs érzékkel és gyógyító energiákkal szeretettel várom kedves vendégeimet.

Kicsit bővebben magamról...

Az eredeti szakmám molekuláris biológus, több évet töltöttem különböző kutatási területeken, jelenleg pedig egy szolgáltató laboratórium vezetőjeként dolgozom.  Azonban a kutatás mellett mindig is érdekelt volna egy olyan hivatás, ahol közvetlenül tudok segíteni embertársaimon és visszajelzést is szinte azonnal kapok.  Úgy érzem, hogy a masszázsban megtaláltam azt a plusz dolgot, amire még szükségem volt és amiben ki tudok teljesedni az eredeti szakmám mellett.

Körülbelül 5 éves tapasztalat van mögöttem, az egyéni vendégeim kezelése mellett dolgoztam masszázs szalonban, illetve folyami hajón is. Az eltelt évek alatt tökéletesedett a technikám, és különös módon egyfajta érzékelés is kialakult bennem. Ez utóbbinak köszönhetően jól ráérzek a kezelésre szoruló testrészekre, amelyet nemcsak fizikailag, hanem energetikailag is képes vagyok kezelni. Az alkalmak során lelki blokkoldás is történhet, amely jelentősen hozzájárulhat a kezelt személy testi és lelki egészségéhez.

Bízom benne, hogy felkeltettem érdeklődését és megtisztel bizalmával.

Fontos még megjegyeznem, hogy szexuális szolgáltatást nem nyújtok, ezért kérem, hogy ilyen igényekkel ne keressenek.

Nyitvatartás:

Hétfő17.00 – 20.00
Kedd17.00 – 20.00
Szerda17.00 – 20.00
Csütörtök17.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Csaba
Telefon:+36-30-470-1811
Email:csabaadam@yahoo.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.