Lotus Gerinc és Diagnosztikai Központ

1037 Budapest, Bokor u. 9-11. | +36-30-552-9988, +36-30-754-6399 | http://lotus-trade.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nem kell tartania a visszaeséstől, végleg búcsút mondhat betegségnek. Minden páciens esetében egyéni terápiát alkalmazunk a betegséget kiváltó ok megszüntetésére.

A fájdalommentes kezelések után megismételjük a műszeres vizsgálatokat (labor, MR, ultrahang, stb.) a betegséget kiváltó ok megszűnésének az igazolására.

A Lotus Klinikán minden betegség és tünet kezelésére fel vagyunk készülve, hogy a teljes gyógyulást valóban elérhessük.

A klinikán teljes körű non-invazív kivizsgálás végezhető a megbetegedések, elváltozások eredő okának felderítésére. A modern kivizsgálás 99%-os hatékonysággal mutatja ki a rendellenességeket. A vizsgálat alkalmas rendszeres szűrővizsgálatra is, sőt a betegségekre való hajlamok is kimutathatóak.

A klinikát orosz származású orvos, Dr. Gora Dmitrij 2002-ben alapította meg. Gyakorlati munkája során felfedezte az általa képviselt szakterületek közötti komplex összefüggéseket, és azok csomópontjait kutatva kidolgozta a Lotus Módszert.

A Lotus Módszer lényege, hogy egyidejűleg kezeli a betegséget kiváltó okot és a tényleges elváltozást. Olyan módszereket használunk (orosz és keleti orvoslás), amik Magyarországon nem elterjedtek, viszont a világon elismertek.

A gyógyulást (nem a tünetek elmaradását, hanem a gyógyulást) minden esetben (ismételt) laborvizsgálattal, ultrahanggal, vagy MR vizsgálattal igazoljuk. A pácienseket megtanítjuk hogy mire kell figyelniük a továbbiakban is, hogy a gyógyult állapot tartós maradjon.

A világon a leghatékonyabb és legjobb módszereket használjuk, ezeket egymásra építve a megfelelő gyógyulási időben és sorrendben alkalmazzuk. Nem módszerként dolgozunk, hanem terápiaként, ezért csak személyre szabottan lehetséges a legjobb eredményt elérni.

Nyitvatartás:

A nagyszámú jelentkezés miatt mindenképpen javasolt az időpontfoglalás, amit akár online is megtehet.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-552-9988, +36-30-754-6399
Honlap:http://lotus-trade.hu
Facebook:https://www.facebook.com/lotusklinikabudapest
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.