Kék Lagúna Egészségközpont

1037 Budapest, Bokor u. 17-21. | +36-1-430-2188 | http://www.keklagunaklinika.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünk Óbuda rohamosan fejlődő részén a III. és a környező kerületek lakosságának kíván magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújtani: modern, új épületben, korszerű diagnosztikai eszközökkel, műszerekkel (röntgen, labor, ultrahang, mammográfia, csontsűrűségmérés stb.) komplex szakellátást biztosít. Kellemes környezetben, udvarias, magasan kvalifikált szakorvosokkal és jól képzett szakdolgozókkal várjuk pácienseinket. Szolgáltatásaink közül magánszemélyeknek a szűrést és a gondozást, a foglalkozás-egészségügyi ellátást pedig cégek, vállalatok, egészségügyi önsegélyző pénztárak valamint egészségügyi biztosítók részére kínáljuk. Tevékenységünkben jelentős szerepet szánunk a megelőzésnek, különös tekintettel a szív- és érrendszeri, a daganatos, az emésztőszervi, az allergiás és a mozgásszervi betegségekre. Az átfogó szűrési programjainkkal pár óra alatt kiszűrjük a betegségeket és az azt megelőző állapotokat. Azokat a vizsgálatokat, amelyeket nem áll módunkban elvégezni, (CT, MR, egyéb speciális beavatkozások) a velünk szerződésben álló intézetekben szervezzük meg.

Nyitvatartás:

Rendelés telefonos időpontfoglalás alapján.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Utalványok, kártyák:Üdülési csekk
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek