Jakab Magdolna biofeedback-specialista - Egészségkapu Gyógycentrum

1036 Budapest, Kolosy tér 1/A. II. em. | +36-70-226-3024 | http://egeszsegkapu.hu

Oszd meg másokkal!

Gyermekkortól érdekeltek az egészségügy kérdései, ezért kézenfekvő volt, hogy egészségügyi iskolát végezzek. A kezdeti útkeresések után 2004-ben találtam rá a természetgyógyászatra. Asszisztenseként nagyon sok mindent tanultam Dr. Bandics István orvos-természetgyógyász főorvostól. Megismertem és elsajátítottam a frekvencia-gyógyászatot, különböző méregtelenítő eljárásokat és szinte mindenféle betegség gyógyításában részt vettem. A fentiek mellett megtanultam a Scio biorezonancia-terápiás módszert, melyről tanfolyami oklevelet szereztem.

Nyitvatartás:

Telefonos vagy online időpont-egyeztetés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek