G1 Intézet

1036 Budapest, Lajos u. 74-76. I. em. | +36-1-437-0297 | http://www.g1intezet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2008-ban elérkezettnek láttuk az időt, hogy létrehozzunk egy önálló intézetet, mely speciálisan a női egészségvédelmét tűzte ki céljául. Így megnyitotta kapuit az ország első szülészeti-nőgyógyászati prevenciós szakintézménye, a G1 Intézet. Intézetünk működését röviden így jellemezhetjük: „G1 Intézet – A női egészségért”. Szakmai eredményeinket jórészt kollégáink munkásságára valamint a nagyhírű és mára sajnos már megszűnt Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központban összegyűlt tudásbázisra építjük. Hosszú előkészítő munka után összeállítottunk egy olyan szakmai palettát, mely a nőgyógyászati szűrővizsgálatokra, megelőző kivizsgálásokra, kezelésekre jelentkező fiatal lányoknak, nőknek, várandós kismamáknak, családalapítást tervező pároknak, de akár a változó korba érő asszonyoknak is segítséget nyújt. Szakmai múltunkból adódóan speciális vizsgálatainkkal olyan pároknak is segíteni tudunk, akik a gyermekvállalásban eddig sikertelenek voltak, vagy a fogantatás megtörtént, de nem sikerült kiviselni terhességüket.

Nyitvatartás:

Szakorvosaink eltérő rendelési idejéről honlapunk tájékoztat, időpontfoglalás online vagy telefonon.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek