Dr. Reményi Rozália természetgyógyász - Egészségkapu Gyógycentrum

1036 Budapest, Kolosy tér 1/A. ii:. em. | +36-70-226-3024 | http://egeszsegkapu.hu

Oszd meg másokkal!

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász, mentálhigiénés szaktanácsadó, agytréner, biofeedback-specialista az Egészségkapu Gyógycentrum vezetőjeként dolgozom 2007 novemberétől. Szakterületeim: kineziológus, mozgásterapeuta, biofeedback specialista, fejlesztő pedagógus, agytréner. 17 éve dolgozom a természetgyógyászat különböző területein. Agytréner készülékkel segítettem a hozzám forduló embereket, hogy stresszmentesebbé és hatékonyabbá tegyem életüket, teljesítményük fokozódjon az élet minden területén, tanulási teljesítményük és memóriakapacitásuk növekedjen. Magyarországon az elsők között végeztem el a biofeedback kezelő tanfolyamot. Több éve dolgozom a Quantum Biofeedback készülékkel és segítek a hozzám forduló klienseknek.

Nyitvatartás:

Rendelés telefonos időpont-egyeztetés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek