Dr. Béres László szülész-nőgyógyász

1032 Budapest, Szőlő u. 94. I. em. | +36-30-962-4703/Bejelentkezés | http://drberes.hu
Desktop

Magánrendelőm azon kevés szülészeti-nőgyógyászati rendelők egyike Magyarországon, ahol endokrinológiai ellátás is lehetséges. Speciális rendelésemen gondot fordítok arra, hogy a hozzámfordulók jobban megismerjék nőgyógyászati problémáik hormonális törvényszerűségeit és, hogy minél természetesebb módon tudják megvalósítani testi-lelki egyensúlyukat.

Tevékenységem középpontjában a terhességre készülő nők hormonvizsgálata és hormonszintjeinek optimalizálása áll. A megfelelő prekoncepcionális (fogamzás előtti) hormonális és immunológiai felkészülés döntő fontosságú lehet a terhesség  kedvező kimenetele tekintetében és nagymértékben hozzájárulhat a születendő magzat gyermek- és felnőttkori egészségéhez. Foglalkozom még a menstruációs cikluszavarok szélesebb értelemben vett endokrinológiai diagnosztikájával, amely a szokásos nőgyógyászati hormonokon túl a metabolikus háttér és a stresszhormonok vizsgálatát is magába foglalja. Fontos missziómnak tartom a „weszternizált” életmódhoz kapcsolódó hasi elhízás és inzulinrezisztencia (PCOS) egészséget (és termékenységet) veszélyeztető hatásainak elhárítását.

Szakmai profilom szervesrésze a változókorú hölgyek egészségi állapotának felmérése, hormonhiányos panaszainak enyhítése és életminőségük javítása.

További információk:

Egyéb utalványok, kártyák:Egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-962-4703/Bejelentkezés
Honlap:http://drberes.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.