Detty Masszázs

1033 Budapest, Kaszásdűlő u. 3. | +36-70-319-4758 | http://www.dettymasszazs.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Üdvözlöm!

Szakképzet masszőzként  szeretettel várom a Kaszásdűlő utcában!

Váll, nyak és hát kezelés 30 percben,teljes test kezelés 60-90-120 percben.

Bejelentkezés: 0670/319-47-58

Választható masszázsfajták: 

 • kombinált masszázs:
 • Svédmasszázs
 • végtag kimozgatás, lágy csontkovácsolással
 • Relaxáló 
 • Frissítő

A svédmasszázs:

 • Alapvetően a vérkeringésre hat, viszont én szeretem átmozgatni az izmot. Ezért lehet intenzívebb vagy relaxáló a masszázs igénye szerint.
 • A masszázs közvetlen hatásaként fokozódik az anyagcsere és így növekszik az izmok rugalmassága. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességük pedig javul. A fáradság érzése megszűnik, mert a bomlástermékek távoznak a szervezetből.
 • Hosszú távú hatásként frissen tartja az izmokat. Az oxigénnel, tápanyagokkal bőven ellátott izom jól működik, és még idősebb korban is megőrzi tónusát és erejét.
 • A kezelés segít abban, hogy a véráram kiürítse a tejsavat, húgysavat és egyéb salakanyagokat az izmokból. A masszázzsal a szalagokat és inakat nyújtják, ezáltal növelve rugalmasságukat, az idegeket pedig serkentik és ellazítják, így enyhítve a feszültséget. A fő cél az izmok lazítása.
 • Jótékony hatása segíti a rehabilitáció folyamatát, sérülések utáni lábadozást, a nem használt izmok funkciójának megőrzését. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.
 • A masszázs testünkre, lelkünkre egyaránt hatással van: segítségével a panaszok csökkennek, a masszázs ellazít, megnyugtat, segíti a relaxációt, és elősegíti a test egészséges működését , segítségével csökken a stressz okozta feszültség is.
 • A relaxációs masszázs ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, amely így előidézi a test lelassulását. Csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus, szabályosabb lesz a légzés, vagyis segíti az elalvást.

Lágy népi csontkovácsolás kiropogtatás :

 • A masszáshoz hasonló manuálterápia, azzal a különbséggel, hogy amíg a masszázs főként az izmokra fekteti a hangsúlyt, addig a csontkovácsolás a gerinccel, porckorongokkal, izületekkel, csontokkal való műveleteket jelenti.
 • A masszázsra a könnyítés, frissítés, a csontkovácsolásra pedig az azonnali gyógyítás lehet jellemző. A kezelés lényege abban rejlik, hogy a csontkovács először fellazítja, felmasszírozza a fájó vagy beállt izület környékét, majd határozott ősi (nyújtó, feszítő, toló, húzó, forgató) mozdulatokkal kimozgatja az izületet, hogy az majd a helyére mehessen vissza.
 • A terápia előnyei közé tartozik a hatékonyság, gyorsaság, illetve az is, hogy bárhol elvégezhető.

Mozgásszervi panaszainknak számos oka lehet: helytelen testtartás, túlterhelt, gyenge izomzatú gerinc, idegbecsípődés egy hirtelen, rossz mozdulat, vagy megerőltetés miatt, mozgásszegény életmód, munkavégzés közbeni helytelen ülőpozíció, de a legtöbb fizikai problémának pszichoszomatikus eredete van.

Napjainkra az elmozdult ízületek, letapadt izmok jelensége, s az ezek során kialakuló helytelen tartás sajnos igen elterjedt civilizációs betegséggé vált. Amikor tartós stressz hatására, vagy a test egyoldalú terhelése miatt valahol állandó feszültség és fájdalom alakul ki, ösztönösen beindul bennünk egy a fájdalomérzetet könnyítő ún. kompenzációs folyamat. Például, ha fáj a bal bokánk, elkezdünk felvenni egy olyan tartást, melyben bal lábunkat kevésbé terheljük, inkább a jobb lábunkat erőltetjük

A helytelen és kikényszeríttet természetellenes tartás, valamint a mozgásszegény életmód káros következményei akár már gyermekkorban megjelenhetnek!

Sajnos innentől kezdve a test ösztönösen tovább alkalmazkodik, tulajdonképpen teljesen intelligens módon. A kevésbé használt izmok elsatnyulnak (atrofizálódnak), az aktívak továbberősödnek, ezáltal a testben aszimmetria alakul ki, s ezt mind az ízületek, mind a vázrendszer megsínyli…

A test kilazításával, a fájdalmas gócok megszüntetésével, az ízületek mozgáshatárának tágításával ez az aszimmetrikus helyzet JAVÍTHATÓ, MEGSZÜNTETHETŐ!

Várom szeretettel!

Detti

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Bejelentkezéssel.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-319-4758
Email:info@dettymasszazs.hu
Honlap:http://www.dettymasszazs.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek