Budai Egészségközpont - Záhony utca

1031 Budapest, Záhony u. 7/I. | +36-1-489-5200/Központ | http://bhc.hu
Desktop

A 2000-ben alapított, többszörös Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 180 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. Közel két évtized tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szolgáltatásainkat a főváros frekventált, központi részén, mégis nyugodt, elegáns környezetben nyújtjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig.

Szolgáltatásainkat nem csak magánszemélyek veszik igénybe: jelenleg több mint 350 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Záhony utcai szolgáltatásaink:

  • 9 féle szakrendelés
  • Menedzserszűrések (Graphisoft Alap, Graphisoft Office)
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás

A Graphisoft Park fogadóépületében ("I" épület).

Nyitvatartás:

Nyitvatartás

Online ügyfélszolgálatunkon telefonálás nélkül gyorsan és kényelmesen foglalhat időpontot a felületen található szolgáltatásokra.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Parkolás a Graphisfot Park területén kívül, a környező utcákban lehetséges.
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-489-5200/Központ
Email:info@bhc.hu
Honlap:http://bhc.hu
Facebook:http://www.facebook.com/budai.egeszsegkozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.