Alfa Egészségközpont

1036 Budapest, Lajos u. 66/B. 5. em. | +36-70-940-0099 | http://www.alfaegeszsegkozpont.hu
Desktop

BEMUTATKOZUNK

Az Alfa egészségügyi központot 2014-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy orvosaink összehangolt munkája által, nyugodt és barátságos környezetben adjuk meg pácienseinknek azt, ami mindenki számára a legfontosabb érték: az egészség. Kimagasló, nemzetközileg elismert szakorvosokból álló csapatunk és a személyre szabott kezeléseink a garancia arra, hogy Ön magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön. A probléma megoldása érdekében az azonos időben dolgozó szakorvosok összehangolt munkája által biztosítjuk az azonnali orvosi konzultáció lehetőségét, az egységes szakmai irányelvek alapján történő ellátást. A magasan képzett sok évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek – sok esetben osztály vagy klinikavezető orvosok, a legkorszerűbb módszerek és eszközök, valamint a naprakész tudás a biztosíték egészsége megőrzésére, a gyógyulásra, valamint a régóta elhúzódó feltáratlan panaszok gyógyítására.

HITVALLÁSUNK

Bizalmi légkörben megteremteni a teljes gyógyulás lehetőségét. Orvosaink teljes figyelmükkel betegeikre fókuszálnak, megértik és feltárják betegségeik gyökerét és a valódi problémát kezelik.

A gyógyítás mellet kiemelten fontos számunkra az egészség megőrzése, a megfelelő szűrővizsgálatok rendszeresen történő elvégzése, hiszen az idejében feltárt rendellenességek a legtöbb esetben gyógyíthatóak és akár életet menthetnek.

Olyan kiemelt orvosi szakterületeken fordulhat hozzánk bizalommal, mint a szülészet, -nőgyógyászat, urológia, onkológia, bőrgyógyászat, infektológia specifikus tevékenységi körébe tartozó betegségek ellátása, valamint a szexuális úton terjedő betegségek szűrővizsgálatai és gyógykezelése. Kiemelten fontos szakterületünk az alhasi, kismedencei fájdalmak, vizelési panaszok okainak pontos feltárása és kivizsgálása, valamint a rheumatológiai és endokrinológiai ellátás, gyógytorna, meddőségi kivizsgálás.

Kiváló pszichiátereink és pszichológusaink segítséget nyújtanak az önismeret, a betegségének lelki okainak, vagy akár a párkapcsolati problémák feltárásában, megteremtve ezzel a test és a lélek egészséges harmóniáját.

Szépség klinikánk a szépészeti beavatkozásokon kívül elérhetőek a legmodernebb lézeres és kozmetikai kezelések.

A betegellátást intézményünk alapítói, a témával speciálisan foglalkozó szakembereink irányítják.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:parkolócédula felmutatása a rendelő recepción
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.