Imo Autómosó - Heltai Jenő tér

Oszd meg másokkal!

Az IMO-rendszert az évek során folyamatosan fejlesztettük és tökéletesítettük a mosási minőség maximalizálása érdekében.

A korszerű szállítószalag-technológiának köszönhetően egy autót 2 perc alatt mosunk le.

Különféle programokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.  Minden program alapból tartalmaz kézi előmosást és gépi szárítást, amelyet Ön sok más mosóban nem talál meg.

Minden mosóban képzett kezelő biztosítja a legjobb eredményt és segíti Önt. Minden autó esetén nagynyomású kézi előmosást alkalmazunk, amely eltávolítja az összes felszíni szennyeződést és piszkot, és lehetővé teszi, hogy a mosóanyagok valóban ki tudják fejteni hatásukat.

Valamennyi gépsorunk német gyártmány, amelyeket úgy terveztek, hogy a járműveket minden szögből gondosan és alaposan meg tudják tisztítani.

A kíméletes tisztítási technológiának megfelelő kefék eltávolítanak minden egyéb szennyeződést és piszkot a járműről, a szárítási technológiának köszönhetően autója száraz és foltmentesen távozik mosóinkból.

Mosóanyagaink mind biológiailag lebomlóak, amelyeket az autótisztító termékek világelső gyártója, az Autoglym biztosít.

Nyitvatartás:

Hétfő00.00 – 24.00
Kedd00.00 – 24.00
Szerda00.00 – 24.00
Csütörtök00.00 – 24.00
Péntek00.00 – 24.00
Szombat00.00 – 24.00
Vasárnap00.00 – 24.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek