autóriasztók és extrák szerelése-javítása, autóvillamosság a-z

1039 Budapest, Madzsar József u. 2. garázssor. em. 8. | +36-20-946-2017 | http://salapapa.hu
Desktop

Gercsényi Sándor vagyok, internetes NIC-em: salapapa.

1990 januárja óta foglalkozom járművek (autók, motorok, extrém esetben buszok, hajók) elektronikus védelmével, különféle a teljesség igénye nélkül a már felsorolt extrák beszerelésével, elektromos javításával.

Előtte mechanikai téren fejlesztettem képességeimet, illetve híradástechnikát (Bláthy Ottó Híradástechnikai Szakközép) tanultam.

1992től dolgoztam külsősként a Fordnál (Ford Népliget, AutóFort) Toyotánál (Toyota Újhelyi), Nissannál (Nissan Balogh, Summit), Opelnél (AgrOpel)...

E tapasztalatokat felhasználva alapítottunk családi vállalkozást 1996-ban G+G Coop Kft néven.

2008-ban a cég 75%-ban átalakult, majd 2012 májusától Gercsényi Sándor, mint egyéni vállalkozóként dolgozom tovább.

A megszorításoknak köszönhetően ugyan az ügyfeleink kissé visszább fogták magukat (ezért is az átalakulások), de az általunk forgalmazott termékek és a szerelés színvonala mit sem csökkent. Nem szeretnék beleesni az "elgagyiasodás" mély vermébe, ahonnan nincs kiút. Ha termékeink nem is a legolcsóbbak, de a minőségük garantált. Ugyanígy nagy hangsúlyt fektetek a munka minőségére.

Nem mindig az olcsó az olcsó... ha veszek egy kiló kenyeret és az másnapra megromlik, az volt a legdrágább kenyér. Néha valóban jobb nem sajnálni a rávalót.

Így vagyok a felhasznált anyagokkal, szerkezetekkel is. Ügyfeleim joggal várhatják el, hogy az általam beszerelt anyagok-alkatrészek ne mondják fel fél éven belül a szolgálatot és én megpróbálok ennek a kitételnek is megfelelni.

Jó példa erre az akár vidékről is visszajáró ügyfeleim sora, akik nem újrajavíttatni, hanem mindig más-más óhajjal-sóhajjal keresnek meg, majd távoznak.

Elégedetten.

Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy nem az ügyfelek "lehúzásával", hanem teljes mértékű kiszolgálásával kereshetem kenyerem. Persze ez nem jelenti azt hogy én vagyok a legolcsóbb! Csupán azt, hogy Ön a pénzéért valódi értéket, igazi munkát kap, nem pedig összegányolt, értéktelen "szemetet".

Boldogsággal tölt el, hogy a gyerekkori hobbim lehet a munkám. Ez keveseknek adatik meg, szerencsés vagyok, szeretném minél tovább húzni a szakmában.

Remélem szakmai tapasztalatom, tudásom, kreativitásom minél több autóst-motorost-hajóst tesz elégedetté az elkövetkező években, évtizedekben.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.30
Kedd09.00 – 17.30
Szerda09.00 – 17.30
Csütörtök09.00 – 17.30
Péntek09.00 – 13.00

nyitvatartási időn kívül a telefon néma, így teljesen felesleges előtte vagy utána akár csak egy perccel is hívni mert nem hallom, nem látom. azonban SMS-re reagálok ha véletlenül a telefonra nézek.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:2019 márciusában még ingyenes, de tervezik a fizetőssé tételt így mivel nem frissítem minden oldalamat ezen változásokat követve, célszerű szóban érdeklődni.
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gercsényi Sándor
Telefon:+36-20-946-2017
Email:salapapa@freemail.hu
Honlap:http://salapapa.hu
Facebook:http://facebook.com/autovillanyasz, http://facebook.com/autoriasztos
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.