Január végén lejárnak a parkolási engedélyek!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: obuda.hu)

Ne feledjétek, hogy január 31-én járnak le a 2018-as parkolási engedélyek.

Fontos újdonság, hogy azok, akik lakossági várakozási hozzájárulást igényelnek, matricát kapnak, melyet az autó első szélvédő üvegére belülről kell felragasztani. Az egyedi sorszámmal ellátott matrica rendszámhoz kötött, nem átruházható. 

2018 novemberében döntött a képviselő-testülete arról, hogy a fizetős lesz a parkolás Kaszásdűlőn. Az első ütem tesztidőszaka előreláthatólag 2019. júniusában lesz. A parkolási engedélyek igénylésére tavasszal lesz majd lehetőség.

Az Óbudai Pakolási Kft. ügyfélszolgálata a Vihar utca 17. szám alatt található. A társaság call centere a 06-21-208-8002 (helyi tarifával hívható) telefonszámon érhető el. E-mail címük: ugyfelszolgalat@obudaiparkolas.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek