Csúcsosodik a csúcshegyi helyzet.

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Csúcshegy város része a Csúcs-hegy erdős tömege alatt pályafutása.

Gyakorlatilag mindíg is lakott terület.A rendszerváltozáskor lakóingatlanok és hétvégi házak területe,melybe sokan költöztek ki a lakásaikat eladva.

Magántelkek,melyek a rendszerváltozás után ,mint mindehol, a közművek nélküliek 3%-os beéíthetőséggel rendelkeztek(e felett ahol csak víz volt azok 10%,ahol még csatorna is 20%-al, a kerületben általánosan. Aztán 1999-ben létrejött a fővárosi szabályozás,melyhez a kerületek alkalmazkodtak.Külterület lett,F2-es tartalék lakóterületnek kijelölve a főváros FSZKT-jában. A kerlet fejlesztésre kijelölt mezőgazdasági övezetbe sorolta. legutóbb .Aztán a föváros az előző szabályozását lecserélte a TSZT2015-re,melyben már beépítsére nem szánt külterület! Most készül a kerület a szabályozását ehhez igazodva megalkotni!

Meddig lehet a magántulajdonban kárt okozni a befeketői fejlesztéseknek teret adó fővárosi gyakorlatot tovább folytatva? Meddig kíván a kerület maga is jelentős kárt elszenvedni? Miért csak a kisemberek tulajdonait sorolják egyre roszabb helyzetbe?

http://csucs-hegy.blog.hu/2018/01/16/boldog_ujevet_kerunk

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek