Megváltoztak a gyermekes családok önkormányzati támogatásai

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
A képviselő-testület módosította a lakáscélú önkormányzati helyi támogatásokról szóló korábbi rendeletét. Azért, hogy a többgyermekes családok támogatással is megvásárolhassák a nagyobb alapterületű illetve az új építésű lakásokat,  ezért a támogatás feltételeként szereplő maximált vételárat törölték a kritériumok közül. 
 
Változott a beiskolázási segély folyósításának feltételeiről szóló önkormányzati rendelet is, ennek megfelelően a jövőben azok után a tanulók után is igényelhető – csökkentett összegű – beiskolázási segély, akik részesülnek az ingyenes tankönyvellátásban. Ez a támogatás október 31-ig igényelhető minden évben - írja az önkormányzat.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek