Te mit változtatnál a kerületben? Most elmondhatod!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: obuda.hu)

Szeptember 30-áig várja az önkormányzat a kerületiek javaslatát, ötleteit és észrevételeit a kerület fejlődése és az élhető város fenntartásának érdekében - írja az önkormányzat.

A "Közel az emberekhez" jeligével elindított felhívásra ismét várják a lakók véleményét, legyen szó akár parkfenntartásról, útfelújításról, egyéb közterületi fejlesztésekről vagy akár a különböző ellátórendszerekről.

Az észrevételeket, javaslatokat akár postai úton elküldhetitek a Polgármesteri Hivatal Ügyfélkapcsolati Irodájának címezve (1033 Budapest, Harrer Pál utca 2.), akár az Irodán személyesen is leadhatjátok illetve e-mailen is várják a kozelazemberekhez@obuda.hu e-mail címen.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek