Kérdésed van az áprilisi választásról? Ide fordulhatsz!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Beliczay László - MTI)
(fotó: Beliczay László - MTI)

Kerületünk területének egy része a 04. számú országgyűlési egyéni választókerülethez tartozik, melynek székhelye a II. kerület, másik része a 10. számú országgyűlési egyéni választókerület, székhelye a III. kerület. 

A 2018. évi országgyűlési képviselők általános választására 2018. április 8-án (vasárnap) kerül sor. A szavazóhelyiségben szavazni a szavazás napján 06.00 órától 19.00 óráig lehet.

A III. kerületben lakóhellyel rendelkező választópolgárok a kialakított 112 szavazókörből a 04. számú OEVK-ban a 1-30. számú, a 10. számú OEVK-ban a 31-112. számú szavazókörökben szavazhatnak.

Tartózkodási helyen történő szavazásra (átjelentkezés) kijelölt szavazókör: 042. számú szavazókör (III. Harrer Pál u. 7. Általános Iskola). Átjelentkezni legkésőbb 2018. április 6-án 16 óráig lehet. 

Akinek az egészségi állapota (pl. kórházban van), fogyatékossága vagy fogva tartása (pl. előzetes letartóztatás, szabadságvesztés) megakadályozza, hogy elmenjen szavazni, mozgóurnát kérhet. A mozgóurna iránti kérelemnek meg kell érkeznie legkésőbb 2018. április 6-án 16 óráig a Helyi Választási Irodához. 

Lehetőség van mozgóurna iránti kérelem benyújtására a szavazás napján is úgy, hogy az legkésőbb 15 óráig megérkezzen a Szavazatszámláló Bizottsághoz. A mozgóurna iránti kérelem meghatalmazott útján is benyújtható. 

A Helyi Választási Iroda elérhetőségei:

  • cím: 1033 Budapest, Fő tér 3. fszt. 2. (első üvegajtó előtt jobbra)
  • telefon: 4378-710, -711, -712, -713
  • telefax: 4378-720
  • e-mail: vi@obuda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek