Felújítják a csillaghegyi rendelőt, költöznek az orvosok

Desktop
A Vasút sori rendelő (forrás: obuda.hu)

Július végén kezdődik a Vasút soron található háziorvosi és fogorvosi rendelőkől álló Csillaghegyi Egészségház felújítása.

A háziorvosi rendelő teljes felújításra szorul, amely magába foglalja a gépészeti és villamos ellátás berendezéseit, vezetékeit, a teljes burkolatcserét, felületképzéseket, külső-belső nyílászárócserét. Szükség van továbbá az épület tetőfelújítására hő és vízszigeteléssel, homlokzat felújításra valamint klimatizálásra, járda, kerítés felújítására.

Az Egészségházban rendelő orvosok más-más helyen dolgoznak majd a felújítási időszakban. A háziorvosok a Csobánka téri Szakrendelőben kapnak helyet, a korábbi MR részlegen kialakított ideiglenes rendelőben. A fogorvosok pedig részben az Ányos utcában, részben a Pais Dezső utcában található fogászatokon rendelnek ideiglenesen.

Előreláthatólag július 22 – október 31. napjáig a Csobánka tér 6. szám alatti rendelőintézetben rendelnek, változatlan rendelési időben: 

  • Dr. Kosztolicz Ágnes
  • Dr. Felkai Sára
  • Dr. Katona Ilona
  • Dr. Lux Balázs
  • Dr. Telegdy Margit
  • Dr. Molnár Nikolett

Előreláthatólag július 22 – október 31. napjáig Dr. Kis Dóra és Dr. Kemény Zsombor fogorvosok az Ányos utca 2. szám alatti, Dr. Szász Szabó Gyöngyvér fogorvos pedig a Pais Dezső utca 1-3. szám alatti fogászati rendelőben fogadja a betegeket. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?