Az egyik árus élesztette újra a vevőt a piacon

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy fiatal piaci árus sietett annak az 50 év körüli asszonynak a segítségére, aki összeesett az egyik budapesti piacon - írja a mentőszolgálat.

A férfi értesítette a mentőket és pontosan követte a mentésirányító telefonos tanácsait. A gyors vizsgálat után egyértelmű volt, hogy cselekedni kell, hisz a betegnek nem volt légzése, sem vérkeringése:

"A fiatal hős azonnal megkezdte az újraélesztést, amit a pillanatok alatt helyszínre érkező mentőegység emelt szinten folytatott. A beteg életéért még hosszú percekig folyt a küzdelem, ami az időben megkezdett mellkasi nyomások hatására sikerre vezetett. Végül stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink az asszonyt, miután köszönetet mondtak a piac névtelen hősének aki mert és tudott segíteni! A betegnek mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írja az OMSZ.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek