Kezdődik a Csobánka téri szakrendelő felújítása

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: obuda.hu)

Még decemberben elkezdik a Csobánka téri szakrendelő felújítását - írja az önkormányzat.

A Csobánka téren járóbeteg szakellátás, gyermek- és felnőtt háziorvosi és fogorvosi rendelő, valamint védőnői tanácsadás is működik. Az épületen 1986 óta csak kisebb felújításokat, karbantartást végeztek. A mostani felújítás célja, hogy a rendelő épülete komfortosabb, korszerűbb legyen, az intézmény fenntartási költségei pedig csökkenjenek.

Az energetikai korszerűsítés még az idei évben, várhatóan a következő hetekben elkezdődik. A szakrendelő külső homlokzatát felújítják, hőszigetelik, ezt követően pedig a nyílászárók cseréjére kerül sor. A tervek szerint a munkálatok 2018 áprilisában fejeződnek be, az időjárási viszonyok függvényében.

Az épület külső felújítása alatt várhatóan teljesen zavartalan lesz a rendelő megközelítése és a rendelések is működni fognak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek