Advent Óbudán - az igazi Mikulás is eljön!

Desktop
(forrás: adventobudan.hu)

Nagyon sok és színes program vár mindenkit az idei adventi időszakban Óbudán. A Kaláka az idei Advent alkalmából írt egy külön 'Ádvent Óbudán' című dalt, amit ha ti otthon elénkeltek és felveszitek videóra, nyerhettek is vele értékes díjakat. Lesz rajzpályázat kicsiknek, amin az öt legügyesebb beküldőnek az lesz a díja, hogy kézművesek meg is alkotják a műveket.

A Fő téren minden hétvégén adventi műhely és karácsonyi kézműves vásár lesz délelőtt 10 órától. Népi iparművészek által készített portékák széles kínálata várja az érdeklődőket.

A kínálatból: mézeskalács, egyedi készítésű ezüst ékszerek, igényes bőráruk, reneszánsz babák, népi kerámiák, gyöngyház és tűzzománc ékszerek, hartai festett bútorok, fatálak, gazdag színekben és illatokban pompázó gyertyák, kézzel készített kozmetikumok, adventi koszorúk, merített papírból készült albumok, préselt virág ékszerek és képek, szövött és varrott textilek, nemezvirágok és gyermekjátékok, kézműves csokoládék.

December 2-án pedig Youlupukki, az igazi finn Mikulás is ellátogat délután fél 5 körül a Fő térre! Részletekért kattintsatok ide.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?