Szombaton meleg ételt osztanak a rászorulóknak

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Facebook - Ételt az Életért Alapítvány)

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ közreműködésével december 8-án, szombaton tartja ünnepi ételosztását a kerületben. 

Az étel- és élelmiszerosztás célja, hogy az ünnepi időszakra jusson elegendő élelmiszer a családoknak, az alapanyagokból akár egy ünnepi vacsorát is tudjanak készíteni maguknak, vagy a csomag segítségével más típusú téli kiadásaikra tudjanak félretenni.

December 8-án a Flórián téren, a Faluház előtti parkolóban 11 órakor kezdődik az ételosztás. A programon azok a családok tudnak részt venni, akik előre regisztráltak az óbudai családsegítő szolgálatnál. Az akció lebonyolításában több mint 100 önkéntes, a családsegítő szolgálat munkatársai, és személyesen Bús Balázs polgármester is részt vesz.

Már hagyományosan az Összefogás Óbudáért Egyesület is csatlakozik az akcióhoz, standjuknál szaloncukrot, egyéb édességet és játékokat osztanak a nélkülöző családoknak.

Az Ételt az Életért közel 2 évtizede áll a kerületben élő rászoruló családok szolgálatára. Munkájuk támogatásához szívesen fogadnak adományokat a 13600-as adományvonalon, a 33-as kód tárcsázásával hívásonként bruttó 500 forinttal, vagy a honlapjukon át tetszőleges összeggel segíthető a program.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?