Sportolói díjak elnyeréséhez várják a jelöléseket

Oszd meg másokkal!

(fotó: ittlakunk.hu)

Január végéig várja a javaslatokat az önkormányzat az Óbuda Sportolója Díj és a Hidegkuti Nándor Emlékplakett 2018. évi díjazottjaira.

Az önkormányzat által alapított „Óbuda Sportolója Díj” évente két fő – egy női és egy férfi sportoló – részére adható. Az adományozás feltétele, hogy a díjazott olimpiai vagy paralimpiai programban szereplő sportágban kiemelkedő eredményt ért el, továbbá III. kerületi lakóhellyel rendelkezik, vagy a kerületben működő sportegyesület sportolója. A díjjal 150 ezer forint pénzjutalom jár. 

Az önkormányzat által alapított „Hidegkuti Nándor Emlékplakett” a kiemelkedő sporteredményt elősegítő; III. kerületi lakóhellyel rendelkező, vagy a kerületben működő sportegyesület vezetőjének, edzőjének; vagy a kerület sportéletéért, hírnevéért tevékenykedő szakembernek adományozható. Az Emlékplakettel 500 ezer forint pénzjutalom jár, melyben évente egy sportszakember részesülhet.

A javaslatokat 2018. január 31-ig (szerda) a titkarsag@obudasport.hu e-mail címre lehet küldeni.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek