Végigfosztotta a római-parti büféket a rabló

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)

A 25 éves budapesti K. Rajmund 2017. augusztus 23. és 2018. október 7. között Óbudán, a Római-parton és környékén hat alkalommal tört be; négy esetben büfékbe, két alkalommal ugyanarra a szórakozóhelyre.

A férfi először 2017. augusztus 23-án éjszaka tört be egy Nánási úti gyorsétkezdébe, ahonnan mindössze háromezer forinttal távozott, de 100 ezer forint kárt okozott.

A további betöréseket K. Rajmund 2018. április 16-a és október 7-e között követte el. Ebben a közel hat hónapban, az akkor még ismeretlen elkövető három büfébe és kétszer ugyanarra a szórakozóhelyre tört be a Római-parton és a Kossuth Lajos üdülőparton. A férfi több mint 500 ezer forintot, egy mobiltelefont és egy táblagépet lopott el, valamint rongálással 111 ezer forint kárt okozott - írja a police.hu.

A rendőrök azonosították a bűncselekményekkel gyanúsítható K. Rajmundot, akit a XIII. kerületi lakásában 2018. november 15-én elfogtak.  

A nyomozással a III. kerületi rendőrkapitányság végzett és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.​

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek