Drogdílerekre csaptak le a rendőrök a zuglói áruház parkolójában

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)
A nyomozók 450 gramm heroint foglaltak le két kábítószer-kereskedőtől és három vásárlótól.

A 40 éves K. Gábor és társa rendszeresen árult heroint, amelyet az elmúlt három hónapban egy zuglói áruház parkolójában adott át a fogyasztóknak. A férfi március 18-án délután átment társa lakására, majd miután átvett három adag heroint, elment a zuglói parkolóba, hogy ott eladja a kábítószert a vevőknek, akikkel telefonon egyeztette a találkozó időpontját. A budapesti nyomozók az átadáskor érték tetten és fogták el K. Gábort, valamint​ a három vásárlót - írja a police.hu.

A rendőrök a férfi társát, a 41 éves K. Gábort ezt követően pár utcával arrébb az autójában fogták el, majd a III. és XIV. kerületi lakásaikban és egy garázsban kutatást tartottak. A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével összesen 450 gramm heroint, 11 darab kábítószergyanús tablettát, azok fogyasztásához használható eszközöket, több mint két millió forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A rendőrök K. Gábort és társát őrizetbe vették.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek