Lábtörlő alá dugta a pénzt az unokázós csaló

Desktop
(forrás: police.hu)

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik 2 millió forintot csaltak ki egy idős asszonytól - írja a police.hu.

Egy férfi március 14-én délután felhívott egy 80 éves asszonyt, és magát a fiának kiadva közölte, hogy pénzre van szüksége, mert balesetet okozott és megfenyegették, ha nem fizet, akkor nagyon megbánja. Az idős asszony elhitte, hogy a fiával beszélt és 2 millió forintot egy borítékba tett, majd a taxival érkező 32 éves Sz. Józsefnek azt átadta. 
 
A férfi ezután a megszerzett pénzt elvitte egy III. kerületi, Füst Milán utcai társasházba, ahol a rendőrök várták. A férfi megpróbált elmenekülni és a pénzzel teli borítékot egy lábtörlő alá rejteni.   
 
A nyomozók azonban a 32 éves férfit elfogták, aki a helyszínen elmondta, hogy a pénzt egy barátjának, egy 17 éves fiúnak akarta átadni, aki ebben a házban lakik. Ezt követően a nyomozócsoport tagjai a házban lakó 17 éves fiút is elfogták és mindkét elkövetőt csalás gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.
A rendőrök kihallgatásukat követően a 32 éves férfit és a 17 éves fiút is őrizetbe vették.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek