Kerepesen találták meg a Flórián térről ellopott kiskutyát

Oszd meg másokkal!

Desktop
Megkerült a kutyus (forrás: Facebook)

Még december közepén lopták el Mogyi kutyát a Flórián térről. A kutyus most előkerült.

A Facebookon közzétett poszt szerint: "Megvan Mogyi, akit Óbudáról dec. 14-én ellopott és Kerepesre vitt egy idős, zavart tudatú nő! Annyira boldogok vagyunk!!! Sok-sok nyomozás és a sok ezer megosztásnak, újabb-újabb híreknek hála megtaláltuk a tolvaj nő házát, ahol kint volt a kutya a kertben...

A gazdi egy nagyon kedves állatmentő hölggyel, Lindával lelt rá a kutyára Kerepesen egy kertben és rendőrt hívtak.... a tolvaj jelenleg nincs is otthon, és a szomszédok szerint nem is lesz estig, ekkora idióta, hogy kint tartotta ezt a kis szerencsétlen állatot ekkora hóban, a kis pulóverében, ami csurom víz volt, teljesen át volt fagyva a kutyus...átemelték a kerítésen a rendőr jelenlétében és chip olvasás és hivatalos beazonosítás után, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet és most már úton van hazafelé a Gazdival Mogyoró Óbudára."

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek