Mogyi kutyát elrabolták, segítsetek neki hazakerülni!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mogyi kutyát a Flóriánból rabolták el, míg a gazdija a boltban volt.

Nem, ne gyertek most azzal, hogy nem szabad kutyát üzlet előtt kikötve hagyni, minekmentoda, és különbenis. Ezek mind nem fontosak. Az a fontos, hogy Mogyi, aki amúgy is beteg, hazakerülhessen idősecske gazdájához.

Aki jóhiszeműen elbeszélgetett a hölgyekkel, akik aztán a hónuk alá csapták a kutyát, amíg ő bent volt az üzletben.

Mogyi Ivartalanított fekete színű, kistermetű, jagdterrier (foxihoz hasonlító) fiú, akit csonkolt farkáról és beteg, hályogos szeméről lehet felismerni. Végtelenül jámbor, nem ugat, nem harap, nem ellenkezik.

A hölggyel, aki elvitte (drapp szövetkabát, nagy szemüveg, kicsit zavart viselkedés), vagy már nélküle az elmúlt napokban valószínűleg errefelé látták:

  • dec. 19. - a gödöllői hév, Szilasliget megàllónàl a Tölgyfa Patikában
  • dec. 18. és 19. - a Kelenföldi Pályaudvaron, a 3-4es peronnàl, hajléktalanoknál
  • dec. 14. - aznap, amikor ellopták: 1-es villamossal a Puskás Ferenc stadionig.

Szóval a városban szinte akárhol felbukkanhat. Ha látsz valamit, ami fontos lehet ez ügyben, hívd légy szíves Fruzsinát, ő segít a néninek, hogy visszakaphassa a kutyáját: 06203233204.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek