Még több kamera figyel a kerületi utakon

Oszd meg másokkal!

illusztráció (fotó: ittlakunk.hu)

December közepén újabb 15 kamerával bővült a kerületi térfigyelő rendszer, így ma már összesen 143 darab kamera figyeli a kerületi utcákat - írja az önkormányzat.

A közterület-felügyeletnél üzemelő térfigyelő központban szolgálatot teljesítő diszpécser kezeli a térfigyelő rendszeren keresztül beérkezett adatokat, információkat és azonnal továbbítja azokat a közterületi járőrök részére, akik  a nap 24 órában  a kerület útjain járőröznek. A közterület-felügyelet a rendőrséggel közös járőrszolgálattal biztosítja a folyamatos ellenőrzést.

A statisztikák azt támasztják alá, hogy minél több a térfigyelő kamera, annál nagyobb biztonságban vagyunk, a bűncselekmények száma jelentősen csökken, így az emberek biztonságérzete is megnő. 

A  térfigyelő kamerák pontos listáját az önkormányzat oldalán megnézhetitek.

 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek