Óbudán fogták el a rendőrök a dílereket, több millió forint volt náluk

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)

December 12-én 15 óra 30 perckor a III. kerületben igazoltatták a rendőrök a 43 éves Lajost, mert fülest kaptak, hogy a férfi a XI., a IX. és a III. kerületben kábítószerrel kereskedik. Ruházatának és az autójának átvizsgálásakor a nyomozók 24 gramm növényi törmeléket, 313 gramm kábítószer gyanús anyagot és egy növényőrlőt is találtak.

A rendőrök a férfi lakóhelyén tartott házkutatás során további 407  gramm növényi törmeléket valamint kábítószerek csomagolásához és árusításához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le - írja a police.hu.

K. Lajos ismerősének autóját is átvizsgálták, abban 6 darab kábítószer gyanús tablettát, illetve készpénzt és valutát találtak több, mint 1 millió forint értékben. Végül összesen hat helyszínen tartottak házkutatást, ahol 650 darab extasy tablettát, 26 gramm kábítószer gyanús port, illetve közel 19 millió forintnak megfelelő készpénzt és valutát találtak, és hat nagy értékű autót foglaltak le.

A nyomozók a két férfit kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek