Pénztárcatolvaj párost keresnek az óbudai rendőrök

Oszd meg másokkal!

Desktop
Őket keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

A képen látható párost keresik az óbudai rendőrök, mert pénztárcát loptak - írja a police.hu.

Az ismeretlen nő és társa egy 3. kerületi, Huszti úti áruházban pénztárcát lopott egy őrizetlenül hagyott táskából. A nő 30 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, barna, hosszú hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót, fekete térdnadrágot és fekete szandált viselt. A férfi 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, fekete, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót, kék háromnegyedes farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek