Meg akartak erőszakolni egy nőt! Keresik az erőszakolót!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Őt keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

Az óbudai rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható ismeretlen férfi azonosításában.

A férfi július 8-án 21 óra körül a Kiscelli utca közelében egy nő száját hátulról befogta, megfenyegette, és közölte vele, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. Ezután a nő és a férfi dulakodott, majd a nő kiszabadult a férfi szorításából, elszaladt és egy taxisofőrtől kért segítséget.

Az elkövetőről grafikai rajz készült. Az ismeretlen férfi huszonéves, körülbelül 160 centiméter magas, zömök testalkatú, sötét bőrszínű, kerek arcú. Az elkövetéskor szürke színű pólót és sötét nadrágot viselt. Haja oldalra fésült, beszéde intelligens - írja a police.hu.

A III. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikai rajzon látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek